Gastronomia mediterrània i mallorquina

Gastronomia mediterrània i mallorquina

Una de les millors dietes del planeta és la mediterrània composta per diferents aliments com: el pa i la pasta, fruites, gran varietat d’hortalisses, fruits secs, llegums, el vi, el peix, espècies, carns magres, sobretot, aus de corral, i com a font de greix l’oli d’oliva.

Mallorca pertany a aquesta cultura mediterrània, donant a conèixer la seva gastronomia mallorquina que reuneix diferents pinzellades culturals que han marcat la personalitat de l’illa, ja que podem trobar plats amb gran riquesa de llegums, i plats de la mar i terra. Tot i així, la gastronomia mallorquina no es basa en plats típics sinó que predominen, també, els embotits i els dolços.

Venir a Mallorca i no tastar la gastronomia mediterrània i mallorquina hauria de ser un delicte ;), però no passis pena que al nostre restaurant Celler sa Premsa pots provar gran varietat de plats, des dels més típics com el frit mallorquí, el tumbet, sopes mallorquines, llom amb col, pa amb oli… plats amb productes frescs com amanides, llegums o verdures, els millors plats de carn i peix, i per posar el punt final a un gran menjar, les postres casolanes.

No esperis més, t’estam esperant!

21 février 2017

Les commentaires sont fermés.

Réservations

Tel. 971 723 529
Fax 971 715 904
Suivez-nous sur: Facebook