Homenatge als nostres clients

Homenatge als nostres clients

Nosaltres som fans dels nostres clients i volem demostrar-ho amb aquesta publicació-homenatge amb la que volem agraïr la confiança dels clients més fidels al Celler sa Premsa.

Un dels factors que ens motiva més al nostre restaurant és la relació amb els nostres clients, la interacció amb ells i el fet d’obtenir la seva confiança. Hi ha gent que ve al Celler de manera fidel des de fa més de 30 anys, altres que disfruten de descobrir el nostre mític restaurant i així ens ho comenten a les xarxes socials. Amb aquesta publicació agraïm la fidelitat recordant alguns dels bons momeonts que heu compartit amb nosaltres.

Pepi Atanasova, que ha repetit en varies ocasions amb nosaltres considera que és el millor restaurant de Palma i ens comentava a través de facebook que sopava amb un lloc exquisit, amb un tracte especial, menjar deliciós i amb la millor companyia. Altres com Ricard aprofiten per donar l’enhorabona als nostres cambrers per la profesionalitat amb la que atenen.

Et consideres tu també un fan del Celler sa Premsa? Enviens les teves dades a través del facebook i adjunta la teva historia.

17 novembre 2015

Els comentaris estan tancats.

Reserves

Tel. 971 723 529
Fax 971 715 904
Segueixens a: Facebook