No hi ha res com els dolços mallorquins!

No hi ha res com els dolços mallorquins!

Tenim clar que la gastronomia mallorquina és exquisida i que té receptes que qualsevol “forester” pot quedar bocabadat, tot i així sempre destacam els plats salats, com al tumbet, i els dolços com a l’ensaïmada o la coca de patata. Però les receptes mallorquines no acaben només amb aquests plats sinó que tenim una gran historia i tradició darrera. Aquesta setmana hem volgut fer honor als dolços, ja que sempre destacam els plats salats.

Al llarg de la nostra pàgina de Facebook hem compartit amb vosaltres receptes tradicionals dels diferents pobles de Mallorca, a la secció Mossegada a mossegada. Per tant, volem fer un resum dels millors dolços que hem recomanat a aquesta secció.

La coca de patata amb albercoc i la coca d’albercocs i sobrassada han estat les postres que més han agradat i que els nostres seguidors han provat de fer a les seves cuines. Per a nosaltres és un dels millors i que més ens agrada. Els rubiols de brossat i moniato els destacam com el dolç que més ens ha sorprès amb el contrast dels seus ingredients. I com a dolç de l’estiu un gelat digestiu, fresc, i senzill, ens quedam amb el gelat de llimona.

Per altra banda, també volem destacar les postres caseres que feim al Celler sa Premsa, ja que també tenim dos que són 100% tradicionals de la gastronomia mallorquina i sobretot boníssims: el gató amb gelat d’ametla i la greixonera de brossat.

A tu quin dolç mallorquí t’agrada més? Has provat els que hem recomanat? Tant de dolç crec que anirem a menjar un poquet!

16 agost 2016

Els comentaris estan tancats.

Reserves

Tel. 971 723 529
Fax 971 715 904
Segueixens a: Facebook