#Seguircontradiciones

#Seguircontradiciones

Aquest mes d’octubre ens hem acomiadat d’una secció que ens ha agradat molt i sobretot hem après molta cuina, Mossegada a mossegada. Encara que ens faci pena creiem que és el moment d’aportar-vos nous continguts al nostre web i xarxa social, en aquest cas Facebook.

Hem estat donant moltes voltes, a què podria ser interessant pels nostres seguidors/clients, i hem pensat amb l’essència que volem transmetre amb la cuina mallorquina, l’ambient del nostre restaurant… que és la TRADICIÓ. Ens agraden les tradicions i intentem reflectir-ho cada moment. A més, volem que no s’oblidin les arrels mallorquines. També, creiem que vosaltres heu de ser partícips d’aquesta nova secció perquè volem aprendre de vosaltres.

Per tant, en què consisteix aquesta nova secció? Cada setmana us proposarem que ens conteu anècdotes, costums, etc., sobre diferents tradicions que es realitzen durant tot l’any a Mallorca, i després seleccionarem una. Podeu enviar fotografies o el que vulgueu.

La primera tradició va ser tot un èxit i fins i tot alguns varen enviar fotografies. En aquest cas, destacarem la història de na Rosa, que el primer diumenge, després de la Revetla de les Verges, reuneix a la família i l’hi prepara una gran quantitat de bunyols, on tothom es posa les botes.

Tu també vols participar? Estigues atent a la pàgina de Facebook del Celler sa Premsa.

Esperem la vostra participació!

#seguircontradiciones

25 octubre 2016

Els comentaris estan tancats.

Reserves

Tel. 971 723 529
Fax 971 715 904
Segueixens a: Facebook