10 RAONS PER MENJAR EN UN CELLER

10 RAONS PER MENJAR EN UN CELLER

Avui en dia podem trobar a la nostra ciutat de Palma varietat i abundància de restaurants, pel que fa que en moltes ocasions sortir a dinar o sopar sigui una gran odissea. Nosaltres ho tenim ben clar, ens agrada la cuina mallorquina i les tradicions, i aquestes característiques són típiques d’un celler. Però també, hi ha altres qualitats que fan més ganes d’anar a menjar a un celler. Així que et proposam 10 raons per menjar en un celler.

1. El seu origen. Els cellers provenen de les possessions i cases típiques antigues, que normalment tenien un soterrani fresc i fosc on es guardava el vi i altres aliments, com l’oli, embotits o melmelades.

2. A poc a poc, els cellers passaren a convertir-se en restaurants dirigits al consum local, on oferien menjar típic de l’illa. Aquesta essència encara pertany als cellers, gastronomia típica de Mallorca, i les Balears.

3. Gastronomia mallorquina i mediterrània. Ens pertany una de les dietes més desitjades: la mediterrània. Pel que els cellers utilitzam productes com l’oli d’oliva, verdures, hortalisses…

4. A part de menjar típic, podem viatjar en el temps, viatjar dins la tradició.

5. La decoració també ajuda a viatjar en el temps. Podem trobar eines i utensilis d’antany (rodes de carro, grans bótes de vi, grans xemeneies…)

6. Estil únic, rústic, i autèntic. Un celler té caràcter.

7. Plats de cullera per l’hivern, plats de forqueta per l’estiu.

8. Plats i postres casolans.

9. Espai gran, ampli i familiar. La diversitat de plats per a tots als gustos i opinions, gran espai per venir tota la família, grups d’amics, companys de feina…

10. Molts d’anys d’experiencia, vivencies, anècdotes, errors, alegries…

Aquestes són les nostres 10 raons per anar a un celler a dinar o sopar, i una darrera raó per anar especialment al Celler sa Premsa és: el nostre personal que treballa cada dia amb un somriure d’orella a orella, i que dóna el 100% perquè et sentis com a casa. Afegiríeu qualque raó més?

 

10 maig 2016

Els comentaris estan tancats.

Reserves

Tel. 971 723 529
Fax 971 715 904
Segueixens a: Facebook